"Imi plac oamenii, si pentru ca imi plac oamenii imi place sa fiu printre ei, sa traiesc alaturi de ei clipele si emotiile prin care trec in diverse momente ale vietii lor".


Din acest motiv si combinand cu pasiunea de a fotografia am patruns intr-o zona fascinanta, aceea de fotografie de nunta.

 

      Dar pe cat de fascinant si de frumos este sa faci fotografii la nunta, pe atat de provocatore si plina de imprevizibil este ziua nuntii. Sunt momente unice, momente intime, emotii, bucurie si distractie, zambete si lacrimi (inclusiv la mine dar nu o sa recunosc asta niciodata), toate acestea adunate intr-o singura zi. 

      Acesta sunt eu, fotograful tau de nunta, intotdeauna pregatit pentru o noua provocare ce va exploata la maxim imaginatia, cunostintele si rafinamentul personal pentru a-ti darui amintiri pretioase, pentru ca nu-i asa: "noi nu ne amintim zilele, ne amintim momentele".

      Numele meu este Adrian Chirita, iar pe scurt ador: sa ascult muzica, sa calatoresc in locuri noi, sa vad un film bun, sa conduc, dormitul tarziu, marea, petrecerile faine, focul de tabara, sa primesc prieteni noi, sa generez bucurie, sportul, sa fiu alaturi de familie, de sotie si de baiat...etc, pentru mare parte din ele ducandu-se o lupta continua cu timpul. Cred ca stii despre ce vorbesc. :)

      Daca te inspira ceea ce fac, daca fotografiile vizionate aici iti transmit ceva, te rog nu ezita sa ma contactezi.

 

REZERVA DATA DORITA